Obecny czas: Pią Wrz 22, 2023 1:17 am

Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Uchwyty do szyby samochodowej. 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Post Uchwyty do szyby samochodowej.
Witam wszystkich i zapytuję dosyć przewrotnie - czy ktoś zna uchwyt (dowolnej marki), który na polskich - dziurawych - drogach jest wystarczająco stabilny, aby urządzenie nawigacyjne nie trzęsło się jak galareta :?: :?: :?: :!: :!:

Jeśli jest to w ogóle możliwe - zakreklamujcie je. ;)

Nie Kwi 06, 2008 9:34 pm

Post Re: Uchwyty do szyby samochodowej.
Mam uchwyt samochodowy z głośnikiem i nie trzęsie się jak galareta :) .

Image

PRZEPRASZAMY, ALE LINK ZOSTAŁ USUNIĘTY JAKO NIEZGODNY Z REGUALMINEM.
PKT 11 regulaminu stanowi:

11.Reklama na forum.gps-nawigacja.pl oraz na gps-nawigacje.pl jest płatna.
Nie wolno reklamować stron komercyjnych w szczególności konkurencyjnych serwisów. Dozwolone jest jedynie reklamowanie niekomercyjnych stron prywatnych. Strony prywatne, na których widnieją reklamy Google AdSense lub linki do stron, o których mowa powyżej także uznajemy za komercyjne. Linki do stron komercyjnych będą usuwane - także z podpisów.
Osoby zainteresowane reklamą na naszych serwisach proszone są o kontakt z administratorem forum lub poprzez http://www.e-mind.pl

PS
Oczywiście można reklamować dobre uchwyty samochodowe - niestety reklamowanie ofert sklepów jest na naszym forum płatne i bardzo prosimy o przestrzeganie tej zasady.

ADMIN

Śro Mar 18, 2009 8:59 am

Masz za duży uchwyt i stąd nie jest w stanie utrzymac nawigacji,jest bardzo niestabilny. proponuje cos mniejszego,konkretnej firmy nie jestem w stanie podac,ale poszukaj w sklepach internetowych bo można tam kupic taniej.

Pon Lis 30, 2009 9:41 am

W sklepie, w którym ja kupowałam nawigację (xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx), jest duży wybór akcesoriów do gps'ów, w tym także uchwytów. Ja swój miałam z zestawem (taki na przyssawce), ale tam na pewno coś stabilnego znajdziesz, zaznacz obsłudze że ma być stabilny, bo jeździsz traktorek czy coś;) Na pewno Ci doradzą, to bardzo fachowy branżowy sklep.

Przepraszamy, ale link został usunięty jako niezgodny z regulaminem.

11.Reklama na forum.gps-nawigacja.pl oraz na gps-nawigacje.pl jest płatna.
Nie wolno reklamować stron komercyjnych w szczególności konkurencyjnych serwisów. Dozwolone jest jedynie reklamowanie niekomercyjnych stron prywatnych. Strony prywatne, na których widnieją reklamy Google AdSense lub linki do stron, o których mowa powyżej także uznajemy za komercyjne. Linki do stron komercyjnych będą usuwane - także z podpisów.
Osoby zainteresowane reklamą na naszych serwisach proszone są o kontakt z administratorem forum lub poprzez http://www.e-mind.pl

ADMIN.

Sob Sty 09, 2010 5:52 pm

Bardzo często sklepy internetowe sprzedają nawigację razem z uchwytem samochodowym,który powinien być idealnie dopasowany,nie może być za duży bo wtedy na każdej nierównosci nawigacja będzie wypadała.

Pią Lip 23, 2010 10:00 am
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość